Thursday, December 8, 2011

Tudung AidiJuma


Assalamualaikum guys! how are you today? i'm fine Alhamdulillah :)
just a quick update for you guys :)

macam yang korang tau especially girls kat luar sana yang tudung bawal kembali dapat perhatian ramai. tudung bawal ni dpd dulu lagi dah famous tapi dgn kemunculan tudung tudung lain so agak down sikit orang guna tudung bawal, including me. tapi tudung bawal still dihati sampai sekarang. cewahhh! :P okay baru baru ni mula pemes dengan tudung AidiJuma iaitu tudung bawal cetusan idea Datin Norjuma. well semua orang pun tau she's beatiful and antara artis bertudung yang cantik :')


she's so beautiful :')



ini salah satu contoh tudung bawal AidiJuma 1 ton. "AJ" disetiap sudut tudung bukti tu tudung AidiJuma. haha ayat macam hampeh -.-



contoh tudung AidiJuma 2 ton. cantik kan? simple but nice :)


okay tudung ni ada macam macam colour and kenapa aku suka sangat tudung ni sebab colour  dia semua striking and yang penting sekali mudah dibentuk. tak macam sesetengah tudung tu korang kena letak lilin and starch bagai la kan. tudung AJ ni tak perlu just pakai macam biasa. and yang penting sekali ia selesa and murah sangat okay, only RM8 je untuk bawal kosong. tehee :) setahu aku tudung AJ ni takde kedai lagi and only jual online or ada supplier yang jual. and kadang kadang dorang ada bukak booth kat event event tertentu macam jom heboh :)







bubye :)

14 comments:

Farah Syafiqah said...

Lawa k tudung AJ tuuu! =O Ceceh bawal still d hati? Haha sama :P Pakai shawl kdg kdg bikin rimas kn? .___. Heh tp syg la jual online jaaa. Sa nda pandai beli kalau online online ne T.T

Nur Amalina Razali said...

aku dah lama tak sentuh shawl. kadang kadang jak. haha :P beli sama aku la bha. mau ka? aha :P

Farah Syafiqah said...

Ba. Sa beli sma kau la ba. Kau ada sda tu tudung ka? Hahaha :P

Nur Amalina Razali said...

haha aku bukan dealers tapi kalau kau nak beli dpd aku boleh ja :) kau mau colour apa? hehe

Farah Syafiqah said...

Tlampau byk warna lawa lawa ba hahaha! Hmm nntila tnggu ada bajet :B Kau sda ada satu? ;)

MOMO! said...

kau berjaya hasut aku untuk tengok tengok fb tudung AJ ni. cantik la pulak!

Nur Amalina Razali said...

farah: aku dah ada 3 :'D

momo: huehuehue :P

Farah Syafiqah said...

Woah okay! :O Drg guna bank apa? LUL

Nur Amalina Razali said...

i'm not sure la babe. better you ask them by your own. hee :')

Farah Syafiqah said...

Ngeh ok. Will ask later :3

sarah adibah said...

hi
boleh saya beli dr awak?
banyak ke stock awk ada?

sarah adibah said...

hi
boleh sy beli dr awak?
byk ke stock awk ada

oNe_nIe said...

cantikla tudung2 tu..
anyway,jom singgah page i skali dear..i nk wat promotion..heheeh
www.sweetladystyle.com

cahaya kehidupan said...

tudung ni da ade jual at the curve . but rm7 je tuk yg plain =)